Och just det ~

Gott nytt år alla! :D

T-ara uppträdande!

Såg just på Daily K-pop News att T-ara hade gjort ett framträdande på en Davinci konsert. Blev ganska chockad när jag såg videon. Fattar inte hur dem hinner byta kläderna! Cooolt!


Dragon Age: Ultimate edition

Köpte väääärldens bästa spel när vi var inne i Luleå i onsdags. Dragon Age: Ultimate edition. Jag har ju redan Dragon Age: origins, awakening och Dragon Age II till PC. Men nu hittade jag Dragon Age: origins, awakening, och ALLA expansions + ALLA downloadable content på EN skiva till PS3 för bara 300 spänn!! SÅ JÄVLA NICE! Ska tillbringa hela dagen framför TVn med mitt älskade Dragon Age <333 Väntar bara nu på att det ska installera.

Lägger upp världens bästa trailer till världens bästa spel här också, så får ni njuta av den! Varsågod!
Btw, lägg extra märke till Leliana på 1.40 typ. Så jääävla cool. Dock är hon typ gay i spelet, haha, aja.


MEN FYFAN NU BÖRJAR DET!! INSTALLATIONEN ÄR KLAR. DETTA ÄR LIVET! :DD

Nya youtube?

Vad tycker ni om det nya youtube? Tycker det är fint! Lite svårt att lära sig var allt ligger kanske, men annars tycker jag att det var ett riktigt lyft! Var väl lite skeptiskt mot det i början, men det ligger nog i människans natur att vara det mot förändringar, haha. Aja. Fint!

Gjorde en ny spellista på youtube i alla fall. I väntan på att Häääna Täääängmark ska ringa.
Det är bara koreanska låtar i den. Någon japansk också. Mest såna som jag inte har på Spotify-listan. Nåväl...

HÄR HITTAR NI DEN ~


Tiden rusar ju iväg!

Känns som att dagarna går ovanligt fort. Bara för att man har ledigt :c Har haft ett vänligt bra jullov i alla fall! Mums! Håller även på att fixa med min nya design. Får se hur det blir. Måste ta med mig någon ut på en photoshoot så att man får lite fina bilder till loggan. Hm. En varm och solig dag - utan att det snöar. Hade varit awesome!

Fick även veta idag att det är ganska många från deviantart som följer min blogg. Coolt! Flera klagar dock på google translate, haha, aw.

Mörkbrunt hår från i våras. Asfult. Ska aldrig mer ha så :DDd På tal om ingenting, haha

Och sen blir det vinkväll och eventuellt utgång på Bodensia med Hanna och Linn.
<3

Lie to me


"Lie To Me" - Seeee denna! Du kommer inte ångra dig :D Asbra!

Ska till Luleyå nu och mysa med tjejerna! Shoppa och sen äta middag. Muuums ~

Känslan när...

... man stänger av duschen och hör Niclas lyssna på "Bubble Bop!" av Hyuna från T-ara under min spellista på hans Spotify. Guld!

God Jul allesammans!

Ps3 <3

Hade inte kunnat få en bättre present. TACK ALLA INBLANDADE. Sitter och nördar 24/7 nu. Dissar även bög-Farmen den 26e. Ska istället spela Oblivion, Final Fantasy XIII och förhoppningsvis lite andra spel som jag får på Julafton med min syster. Ska nööörda sönder i Niclas lägenhet medan alla andra losers super sig fulla och får sina mobiler och börsar stulna. Too bad, don't say I didn't warn you. Farmen kan seriöst kiss my ass goodbye. Tänker inte gå dit under vinter-halvåret nå mer. Usch. Jävla apor som springer och tar andras saker. Hur kan de sova om kvällarna?
Blir inga bilder idag! Men i morgon ska jag nöta sönder kameran, hähä. Har köpt ett rosévin som ska avnjutas till julbordet. Nom <3

Världens sötaste!!

Höll på att svimma av dem här fårens söthet när jag spelade FF XIII igår! <3 Ååååh! Vill ha ett :D
Nu ska jag dock spela lite Oblivion! Hoppas det påminner om Dragon Age <33

Jullov!

Nu har jag gjort tentan och har därmed Jullov! Fan vad gott! Tog bara ca 1 timme och 10 minuter att göra tentan. Något annat vore kanske lite konstigt, haha. Är så hiiiimla lättad att det inte var någon A-del med idag. Känns som att jag kommer få godkänt i alla fall. Schönt (:

Och nu ska jag dedikera detta inlägg till min otroligt snygga Kingsland Hoodie som jag köpte på Stockholm Horse Show. Den är från vinterkollektionen 2011, och jag är helt såååld på den. Älskar den nästan mer än mig själv. Om det vore möjligt. Här kommer bilder på den i alla fall!



Bara för att...

Ja. Bara för att man måste plugga så gör man inte det, :DdDD. Kanske för att det känns som att det får gå som det går helt enkelt. Klarar jag inte tentan den här gången så finns det inget hopp för varken mig eller mänskligheten. Försöker även för Flash att fungera så att jag kan byta design på bloggen någon gååååååång, fmlll.


Jag har fint hår i alla fall <3

Snart jullov!!

Kommer bli så jävla schönt med jullov imorgon! Håller på att plugga inför tentahelvetet nu. Fast jag kan ju allting, så det är sjukt tråkigt att plugga - för att det helt enkelt känns som att man fördriver tid på något som är helt ovärt. För nu har jag gjort ca 7 gamla tentor på den idag (gjorde alla tio igår). Så nu har jag tre stycken kvar och sen skiter jag i det här. Eftersom att vi ändå inte har någon A-del på tentan längre så kommer den nog gå finfint (:

Ska bli sjukt mycket bättre med bilder + uppdateringen under lovet!

ÄNTLIGEN!

Äntligen är även jag 20 år! FAN VAD SCHÖN-T!
Någon som vill ha något från systemet?
hähä

Bubble pop ~

Sitter och velar över hur nya designen ska se ut. Humnum. Blir knappast klokare.
Vill skaffa flash innan jag gör den, men är så less på nuvarande designen att jag skulle kunna spy på den :c

Huhu, i morgon är även dagen som jag har stressat för hela veckan. Inte för att vi ska ha seminarium. Inte för att vi har fått jobba som galningar för att få ihop rapporten i Marknadsanalysen. Nej, inte ens för att jag ska ha min allra första "riktiga" arbetsintervju (för lets face it, dem kommer älska mig). Utan för att jag kommer verkligen behöva stressa imorgon. Och de som känner mig vet att jag är världens största tidspessimist som ALDRIG är sen, som ALDRIG stressar - för att jag hatar det. Det är seriöst det värsta jag vet. :c
Jag går upp två - två och en halvtimme innan skolan varje morgon för att jag ska slippa stressa. Svävar hellre på rosa moln hela morgonen med påsar under ögonen än att kliva upp i senaste laget. Och så fort det är tidspressade moment i ett spel så kan jag knappat andas, haha. Så töntiiiiigt.

Så nu har jag stressat upp mig hela veckan för att jag måste stressa imorgon! Smart chey!
Nåväl, ska diska klart och städa upp i min Lisa-grisiga lilla lägenhet. Sen sova, nomnom.

Ska ha uppsatt hår på intervjun imorgon. Är så jävla ful i det så att det vore olagligt, haha.

Ooooh my!

Jobbintervju imorgon! Håll tummarna för mig :D
Har provat kläder i typ två timmar nu, och ÄNTLIGEN så har jag något fint att ha på mig. Ser ut som världens mest sofistikerade kvinna. Trodde aldrig att den dagen skulle ske, hähä. Nu ska jag laga mat, äta, städa och ta det lugnt. Så gooott <3

Dramatisk invigning på Stockholm Horse show


Bilden är lånad från BODENS RK - UNGDOMSSEKTION.


... inte sant? Som ni kanske ser så har de klätt ut en häst till en mörk drake, som sprutar eld ur munnen! Helt sinnessjukt vilken lugn häst! Var sjukt mäktigt när tornerspelsriddarna (typ medeltida riddare som red i tornerspel med andra ord) kom och jagade ut honom från manegen. Var ett svinbra upplägg! Har aldrig varit så nöjd över en invigning på Stockholm Horse Show. Sjukt mörk och dramatisk <3


Världens bästa blogg!

Har läst bloggen i Non-stop i ca. 1½ timme. Kan inte sluta! Den här tjejen har så jävla bra humor. Håller fan på att garva ihjäl mig! Älskar alla 11- och 12-åriga tjejer som kommer in och försöker försvara sina fans också. Hahahah, oh my god! Läsvärd! Observera att du inte behöver hålla på med hästar för att tycka att den är hur jävla underbar som helst.
RYTTARMOSAREN

varav detta inlägg gjorde min dag:
Nicholai Look-alike

Asgarvar så fort jag tänker på bilden. No offence mot någon, haha.


What a girl wants

"You don't know what a girl wants" <3
4minute är ett av mina koreanska favoritband. Så sjukt bra! Loooove

Hihihihi, livet går braaaa nu! Har gjort klart allting som ska göras. Har bara gruppseminarium på torsdag, och tenta nästa torsdag. SEN TAR JAG JULLOV! Fan vad goooott. Har även arbetsintervju på torsdag: wish me luck!
Och nu drar det även ihop sig till fredag. Kommer bli åååårets fetaste fest på lotus! Hihihi! Jag fyller 20 nämligen, så vi har bokat Lotus och ska fira mig där. Kommer bli sjuuukt kul! Hanna ska med sig kameran, så det kommer bli niiiiiciga bilder också. Yey! :D

Jäklar!

Har TOTALT glömt bort min blogg mellan allt skolarbete. Och när jag väl har fritid så har jag ingen större lust att uppdatera min blogg. Jag sover typ hellre, haha. Ah, well. Ska faktiskt skärpa mig!


Igår var jag på IKEA med Ulrika (Niclas mamma), och handlade bland annat en byrå, rosa tallrikar och glas (så jäääävla fabolous) och lite lila inredning till min toalett. Tror det kommer bli superfint (: Och idag ska vi och bowla som jag förstod det. Lyssnade inte riktigt när Niclas pratade igår, men det blir nog kul om så är fallet :D Blir en LUGN lördag nu. Orkar fan inte festa igen. Har inte tid med det helt enkelt.

Hästar hit och hästar dit

Brown Eyed Girls - Sixth Sense
Tycker om Brown eyed girls. Dem är lite som 2NE 1: jävligt fierce och häftiga. Inte sådär sjukt gulliga som de flesta asiatiska tjejgrupper är. Skönt med lite omväxling! Älskar videon också. Slutet är så mäktigt <3

Håller fortfarande på att kika efter lite hästar, med världens tappraste Paulina som hjälper mig. Har fastnat för två stycken. Eller ja, jag gillade tre stycken, men den ena hade "tävlat felfritt upp till 130" - sa ägarna i alla fall. Men det finns inga resultat what so ever på hästen, och den har inte ens licens (utan licens kan du inte tävla). Så den är utesluten. Visst, den kanske går 130 banor felfritt, men om ägarna ljuger om en sak som att den har tävlat 130 felfritt så kan det ju finnas fler saker som de ljuger om. Så nej tack :DDddD

Den andra är en 3-årig valack (blir fyra nästa år). Har sett filmer på honom på youtube, och jag älskar hans hoppteknik. Är lite osäker på honom dock, eftersom att de bara löshoppar honom. Hade velat se någon hoppa honom också, men om inte annat så kan jag göra det på provridningen, hihi. Han är superfin i alla fall: underbar extriör. Med lite mer muskler så kan han nog bli hur fin som helst. Dock ser han gigantisk ut, hahah. Nåja.

Och sen sista är en tre-årig hingst (blir också fyra nästa år) som Paulina har lyssnat runt lite åt mig. Den står utanför Västerås, så det blir ju en enkel lösning att bo hos Paulina när jag ska provrida honom. Han har väldigt fin stam och som jag förstår det så vill de nuvarande ägarna att han ska behållas som hingst. Spännande! Kan absolut tänka mig att köpa en hingst som är uppfostrad på ett sätt som en hingst ska vara.

Men allt är ju fortfarande bara spekulationer. Allt hänger på om jag får ett jobb eller inte, och om jag tänker lägga en ganska fet del av mina sparpengar på en häst. Den som lever får se! Jag ska skriva ner för- och nackdelar typ, hahah. Har hört att det ska funka :c Nej, seriöst. Jag är så himla sugen på att skaffa häst att det inte är sant. Dock har jag ingen aning om var man skulle kunna stå i Luleå. Förutom ridklubben, men det är så långt bort från mig. Får väl flytta till hertsön om inte annat, haha.

RSS 2.0