Trist

Precis som rubriken säger så är vädret ute förbannat trist. Det blåser, regnar och vi har ingen snö what so ever :c Det känns bara som en annan höstdag i september. Men faktum är att december snart är här. Min födelsedag är snart här. Och ingen snö. Kommer bli sjukt deprimerad om det inte hinner komma någon snö till min födelsedag.

Nåja. Stockholm International Horse Show var aaaawesome! Fick se ett nytt världsrekord av Robert Whitaker i barbackahoppning (hoppning utan sadel): 2 meter och 12 centimeter. Hur sjukt är inte det? Helt otroligt! Lorenzo hade utvecklats helt otroligt mycket sen sist jag såg honom. Nu hade han 12 hästar inne på banan som han hoppade med, medan han stod med var och ett av benen på varsin häst. Såg även världens_snyggaste_häst. Har glömt namnet på honom dock :c Nattsvart, ädel, men med världens maffigaste hals. Ååååh <33


Robert Whitaker hoppar 2.12 meter. Bild: Stockholmsjenna.se


Lorenzo och hans 12 otroligt vackra hästar! Bild: Stockholmsjenna.se

Håller även på att söka häst nu. Har i princip bestämt mig för att köpa en. Om jag tar ett halvår utomlands så får jag skicka ner honom (kommer förmodligen bli en valack) till Paulina, hihih (a). Så, jag söker som en galning. Om ni hittar något intressant får ni gärna säga till :D

Födelsedagsbarnet!

~ Ingen mindre än Paulina! GrattisGrattis skitunge! Ska göra den här bästa födelsedagen som hon någonsin haft, hähäh.

Var på Stockholm Horse Show igår. Helt otroligt! Trög som jag är så har jag glömt kameran hemma, huhuhu :c Nåja, köpte ett par ridbyxor. Kostade bara 600 spänn, så :hearts på det. HITTADE ÄVEN HOODIEN SOM JAG HAR TJATAT OM FRÅN KINGSLAND! :DDDd Och den var på 10% rabatt, så jag blev fett nöjd! Nomnom. Kostade bara 1070:- då! Nu kan jag dö lycklig. Seriöst.

Ska fixa håret nu och sen fhezt. Därför får ni nöja er utan bild.

POSS!

Västerås - är ni klara?!

Tror inte det. Min och Paulinas awesomeness får folk att svimma på gatan!
Kommer bli såååå jävla kul! FETT TAGGAD!!
Planet går 18.35, och jag har 439673973404903 miljoner saker att göra innan det. Så ni får titta på mitt söta ansikte här medan jag stressar ihjäl mig :C Tog vääärldens fulaste bilder på mig, ni ska få se dem sen, hahahah. U-g-l-y!<3

hahahah

Citat från Niclas: "Calcutta, the tiger took my mooo-other", hahaha <3
Två olika dr. Bombay låtar i en, hahah, fyfan, dör!

På torsdag, på torsdag, på torsdag!!

På torsdag smäller det! Då far jag ner till Västerås och hälsar på Paulina. Kommer bli så feeeeeett awesome på Stockholm Horse Show! :D Yeeeey! Kan knappt vänta, hohoohoh!


Och på lördag fyller skitungen år, så då blir det fhezt!
Fastän jag är fett otaggad efter i helgen, haha, ååh. Jaja!

Världens högsta hästhopp

Ganska sjukt, eh?

2.47 meter! Så jävla cool häst! Hästen var sexton år när det utfördes och pensionerades efter detta. Dog vid 29 års ålder av naturliga orsaker. Det finns en häst som har hoppat högre, men bara för en publik på 25 personer - så det räknas inte då antalet är för lågt.

meeeeen...

Det var inte pappa som skickade SMSet... Det var Niclas :C
Då var det inte lika kul längre...

Favoritlåten 2009

Kommer aldrig glömma när jag gick in på Bleeding Star's sida och hörde den här låten. Den är fortfarande så jäääävla förbannad bra! Älskar den! Texten är SJUK!

Get Scared - Setting Yourself Up For Sarcasm
"You've got me shaking from the way you're talking
My heart is breaking, but there's no use crying."



"Sticks and stones could break my bones
But anything you say will only fuel my lungs."

Phew...

Hetsig dag. Nåja.
Är hemma i Luleå nu igen i alla fall! Fick ivärldens skönaste sms när jag kom hit sen:

Från: Din Bank
"Hejsan, testar att skicka sms från datorn :)"


HAHA, pappa, älskar dig <3333
"Din Bank", hahhahah.
Så himla gulligt också. Skickar sms från datorn, åååh :D<3

Jag har världens bästa pappa, och han slår snubben på andra platsen med hästlängder (:
Typ som när Secretariat vann Belmont-loppet!


Sämst upplägg ever?

Kursen som vi har nu har världens sämsta upplägg. Seriöst. Den innehåller: 6 st quiz, som du har 45 minuter på dig att göra och du måste ha 8/10 rätt för att klara det. En rapport och en hemtentamen. Hemtentamen är frivillig om du har klarat godkänt på alla quiz, annars måste du göra den för att få G. Om du vill uppnå ett VG så måste du göra hemtentamen och få VG på den, och du måste även få VG på rapporten. Det sjuka är att du får svaret på rapporten i januari, och du gör hemtentamen i december. Så om du får VG på hemtentamen och G på rapporten så har du gjort hemtentamen i nödan. Så jävla stört.

Blev mest lack nu för att jag inte klarade första försöket på första quizen. Har två försök kvar i och för sig, men är fett nervös över att jag inte komma kunna klara skiten :C Det som jag hade pluggat och sammanfattat i boken var en total waste of time. Inget som jag hade lärt mig kom. Jävla asdfghjklkjhgfdsgfjsgajlkdh...

Fundrar på att skita i allt och göra hemtentamen och sikta på att få G i den. Då slipper jag bli psykiskt misshandlad på det här stället i alla fall...

Världens sötaste tofflor?





Mest troligt! :D

(fattar dock inte vad som hände med bilden längst ner...
Men min kamera suger typ på att ta spegelbilder av någon jävla anledning.
Ser även ut att ha Sveriges fetaste armar, hahahah)

"Jag vill inte vara kritisk, men..."

"... vad var meningen med den här uppgiften?"

Haha, sjukt skön kommentar under gruppövningsredovisningen idag. Någon som inte tyckte att uppgiften hade varit särskilt givande. Läraren blev ganska ställd, hahah. Han hade i och för sig rätt. Det var typ högstadie-matte på den uppgiften.
Som ni kanske förstår hade vi redovisning idag (kanske för att jag skrev det för någon mening sen). Vi behövde inte redovisa :c Blev typ lite ledsen över det, hahah. Vi var så sjukt förberedda. Ah, well...

Har skrivit lite mer på rapporten i Vetenskaplig Metod. Går finfint! Tycker vi har valt ett sjukt intressant ämne. Gööööött! Har även sammanfattat klart till Quizen. Går fortfarande att drar mig på att göra dem. Har sån feeet ångest att jag kommer faila dem, hahah. Åh. Ska göra första imorgon i alla fall. :C

ÅÅÅH! Förresten! Kom på att jag inte behöver en kod för att betala med kort. Behöver bara visa mitt leg och skriva under kvittot. :DDDD Så jag gick och handlade idag. Skakade typ av extas när jag åt rostbiffen och potatissalladen - och det är typ inte ens nice.
MEN FY FAN VAD UNDERBART ATT INTE BEHÖVA ÄTA NUDLAR IGEN. <333
Fast nudlar är ju sjukt gott så det blir nog det till kvällsmål. Men när man äter det till lunch-middag-frukost-lunch så blir man ganska less :D


"Live the dream and learn to chase it - and when you can almost taste it - it'll all come alive."
My Favorite Highway - You're making it come alive

Kan vara världens bästa band. Deras lyrics är så jävla sjuka.
Blir en gås när jag lyssnar på dem. Ouuuh, goosebumps. <3

:s

Sjukt osäker på om jag är extremt slarvig, har dåligt minne eller kanske till och med någon form av störning. Seriöst. Nu har jag tappat bort koden till kortet. Just precis, kortet som jag fick i TORSDAGS. Det har ju för fan inte ens gått en vecka :c Jag hittar inte pappret där koden ska stå på n.å.g.o.n.s.t.a.n.s.

Alltså, jag tror, helt seriöst, att Mrs. Karma har något allvarligt problem mot mig.


-Spoiler alert-
Just det. Såg klart precis klart Dream High. Blev rätt nöjd att Hye Mi och Song Sam Dong chippades till slut. Men slutet sög som fan ändå. Dem håller tydligen på att göra en andra säsong - inte så konstigt när det slutade så weird. Hoppas det blir lite mer löööve då, hähä.

Pinglor





Jag & Hanna från i lördags. Ska fara förbi henne och hämta bilder i veckan, så ska jag lägga upp fler då.

Bio idag!

Oops, har inte uppdaterat på flera dagar för att jag har vairt i Boden. Tog inte med mig datorn, så det blev lite svårt att få tid att skriva någonting :D Hur som helst; hur kul som helst i lördags. Var inte bakis igår heller, så det var niiiice! Har varit i skolan idag och gjort grupparbete och imorgon har vi första redovisningen. Ska plugga vidare lite nu och sen ska jag på bio med Sara, Papa-Bear och Gittan. Vi ska se Tintin :D Såg alltid på det när jag var liten med Sara och pappa, så det kommer bli feeeett awesome och se det ikväll. Lite nostalgi sådär på kvällskvisten.

Glad CHEY

Fick mitt nya SIM-kort idag, så jag finns att nå på mitt gamla nummer (: Har dock fortfarande Niclas mobil, så mina kontakter är borta :C Bortsett från dem som vi har gemensamt. Men ska fixa en ny mobil snarast, så det är ju lite onödigt att be er skicka nummer. Ni måste ändå göra det sen, hahah.

Fett nöjd i alla fall. Har fått mitt nya bankkort också, så jag ska till Boden imorgon och aktivera det (man kan aktivera det via BankID, men det blev också stulet med börsen). Kan dock inte ta ut mitt HM-paket idag då, huhu :c Måste köpa mat för dem få kontanter jag har kvar, haha.

Plus att mitt nya LTU-kort har fixat sig, så det ska jag också hämta ut idag. Fyfan, efter regn kommer solsken, inte sant? :D

Och dessutom så var Adlibris nog smart att skicka löpnumret till mejlen, så jag kan hämta ut skol-böckerna också! Smart som jag var så betalade jag dem i samband med att jag beställde dem.

ALLTSÅ, FUCK YEAH! MITT LIV JUST NU = <33333

"Bitch, you ain't got shit on me"

Citatet är från ~ 2NE - Can't nobody

Har sett lite fler avsnitt av Dream High (koreanskt drama) idag, där jag har hört ett av de bästa statements ever. Det är en tjej som är överviktig i början av serien, och sen när hon vill gå ner i vikt så går hon till en av lärarna för att be om hjälp. Då frågar hon, ungefär: "Är det verkligen möjligt för mig att gå ner i vikt?", typ. Och då säger läraren:
"Det finns inga fula kvinnor. Bara slöa."
Så sant! Om man lägger ner tid på sin kropp och sitt utseende så kan man omöjligt se ful ut. Minnesvärt! Eller ja. Om du inte har sjukt fula gener, men det är faktiskt inte så många som har det.

Sen tänkte jag på ett annat citat från Personal Taste (ett annat korenskt drama), där en av huvudpersonerna i slutet av serien i princip från hela tillvaron att rasa samman pga. missförstånd och vita lögner. Då säger han:
"Om jag knäppte den första knappen fel så kommer den sista att också att bli fel."

Dessa serier! Har så många dolda budskap som gnager en i huvudet. På ett bra sätt!


Dream High!

RIP Hickstead

En otrolig häst, varav ord inte kan beskriva hur tragisk hans död var. Hickstead kommer för alltid vara ihågkommen som en enastående häst och något av det extra ordinära. Beklagar förlusten till Erik Lamaze som har förlorat en bästa vän såväl som partner.


Hickstead, vila i frid ~

Seriously?

Blir. Så. Jävla. Less.
Mobilen och börsen blev stulen på Farmen i fredags. Jävla apor. Seriöst?
Hur kan man vara så jävla fräck att man drar upp draglåset på någons väska och tar mobil och börs? PÅ DANSGOLVET? Jävla idioter. Jag hoppas verkligen att miss Karma kommer och biter dem där jävlarna i röven. Snacka om att förstöra någons kväll med ångest och irritation. Om jag bara visste vilka det var. Skulle lugnt gå berserk på dem - vidriga svin.

Redo för Halloweenfest nr. 1!

Okej; är feeeeett taggad inför Halloweenfest nummer 1 (STUK idag och farmen imorgon, woho)! Min kostym sitter på plats, efter många om och men. Jag lyckades tillslut att få fjädrarna att sitta BRA på huvudet med hjälp av min otroligt intelligenta hjärna! WÖÖÖÖ!! Kommer bli så jävla awesome!

Ja, jag slår Pocahontas med hästlängder!

Ny design!

Kommer d e f i n i t i v t efter helgen! Håller fortfarande på att knåpa på lite idéer, men bilderna kommer absolut bytas ut. Kommer väl bli något vinter/jul/whatever-inspirerad, men vi får väl se huruvida den blir fin eller inte, hahah. Ah, well. Kommer väl smakprov direkt som jag har kommit någon vart :D

Sjukt irriterande

Att saker och ting ska behöva förstöras för alla för att vissa är socialt efterblivna. Kan bli så jävla irriterad så att det finns inte. Nåja, finns inte så mycket man kan göra åt saken nu, utan man får helt enkelt "deal with it".


Strike a pose and fake a smile!

You know, where I come from ~

~ we learn to take it nice and slow.
But, baby, since we met,



it's been go, go, go.

The Maine - Don't stop now
<3

Yayaya ~ Indiana Lisa?

Har precis varit och handlat lite saker till Niclas. En suuuuperfin träskål så att han kan lägga alla sina värdesaker någonstans (och så att vi inte behöver leta efter hans jävla gymkort hela tiden). Två plastlådor som han kan källsortera i och sätta sin pant i, så att det inte ligger flaskor över hela garderoben. Sen köpte jag en burk som det ska vara disktabletter i - mest för att den var gryyyymt söt :D

Angående Halloween. Jag ska ju ut både fredag och lördag, och just nu letar jag
som
en
jävla
galning
efter en outfit till lördagen. Jag vill vara en indian, men det verkar vara helt hopplöst att försöka hitta fjädrar den här tiden på året. Är det ingen annan som är indianer under Halloween? What the fuck? Fick inspiration av det när jag tittade på T-aras musikvideo till Yayaya.


Sjukt söta, I know. Själv låten börjar på ~0:50.

Fick även sjuk inspiration av den här bilden (nedan).
Det var väl ungefär i den här stilen som jag hade tänkt klä ut mig.
Hade varit sjuuukt nice!


Bilden är från TOKYO FASHION.

RSS 2.0