Beaaaat!

Oh joy! Blev lite ledsen i ögat när Anton sa att gästbiljetterna var slut igår. Men gick in i morse på STUK och kikade efter gästbiljetter, och då fanns det! :D Så bokade två stycken i all hast, så får vi se vem som vill ha den andra biljetten (Niclas ska ha den ena). Om inte annat får jag sälja den för överpris, hähäh, nejdå. (;
Åh, just det. När jag hade bokat och gick till sidan där man bokar gästbiljetterna så var alla slut. Så jag antar att jag tog de sista, haha, oops.. Åh ja:
Vem vill följa då? :D
:DDD

Nu: långhelg med massor av roliga saker på schemat!

Har precis kommit hem efter en dag i skolan! Skrev klart min etikuppgift tidigare idag: väldigt skönt! Sen började jag skriva på mitt CV och fick även det gjort, så nu har jag bara det personliga brevet kvar. Ska finslipa lite på det och skriva ut det, så att pappa får kika lite på det innan jag lämnar in det.

Var även hos Anton idag och tittade in hans lägenhet! Har inte varit där tidigare, men det var verkligen superfint hos honom. Länge sen jag träffade honom också, så det var kul :D

Nu är Niclas inne i Luleå och fixar lite överförningar från Forex till Handelsbanken. När han kommer tillbaka ska jag packa lite saker och fara till Boden en sväng. I morgon ska jag först äta lunch med Hanna och sen följa med Sara till stallet, så ska vi rida ut tillsammans. Har fått äran att låna Ulrikas häst Daydream, så det ska bli väldigt intressant att rida honom :D Kuuuul! Och sen på lördag ska vi till badhuset och chilla på förmiddagen, sen ska jag till Luleå igen och feeeesta med ekonomsektionen! Så följande dagar kommer bli AWESOME, wöööö! :D

Kommer nog bli mycket bilder också under helgen, så får ni lite roliga saker att kika på! Tills nästa gång får ni stirra på den här otroligt poetiska bilden från grupprummet, haha, eh...

söt väskan!

How to train your dragon

Såg precis, som rubriken säger, "How to train your dragon". Så underbar och rolig film, med den absolut SÖTASTE drake jag sett i hela mitt liv! Upprepade minst hundra gånger för Niclas att jag vill ha en sån. Sjukt söt :D Hade en tår i ögat under 70% av filmen - så himla fin berättelse! <3
Vill se den igen, typ, nu :D

bästa film jag sett på länge <3

Aw, veckans sötisar!

Okej, hur sööööt är inte den är trion? :D
Niclas såg dem när vi gick hem från skolan idag: vid D-huset, i ett översvämmat dike, haha. Aw, så himla söta! Vad tvungen att ta upp kameran och fota - trots turist-varningen, haha.




Var tvungen att ha fet zoom på den här bilden, men den blev ändå rätt bra!
(med tanke på att de rörde sig hela tiden...)
Är sjuuukt nöjd över min kamera, nomnomnom! <3

Effektivt plugg på ltu!

Jag och Niclas sitter och pluggar på LTU just nu! Niclas pluggar inför sina omtentor, och jag sitter och skriver på min etiska dilemma som ska redovisas på måndag. Känner mig extremt duktig som skriver klart det redan nu. :D Men kommer nog vara väldigt tacksam på söndag att jag inte väntade med det, eftersom att jag ska på sektionsfesten på lördag (blir bli awesome!).

En dålig mobilbild :c tog inte med mig sladden till kameran,
så fick lösa problemet med bluetooth!

This is what we're dealing with...

Okej, så hittade ett youtube-klipp (ovanligt...) som innehåller massor av häst-bloopers. Hahah, man känner igen sig så väääl vissa av gångerna - typ när man blir avslängd av hästen, gör en volt i luften och landar på fötterna. Eller när hästen tar ett helikoptersprång så att man flyger två meter upp i luften och landar i sadeln igen (I'm glad I'm not a guy). Känner speciellt igen mig när man ser hästar som bockar bara för att dem är tjurskalliga (Ulle i ett nötskal) :D
Men vissa suger ju rent av. Seriöst... Så om ni känner för att garva så föreslår jag att ni tittar på den här:


Hunden blåste iväg

Okej, så duggan gick helt okej. Det var en fråga som jag inte hade den minsta aning om vad jag skulle svara på... Men resten gick OK, och som tur var så var sista uppgiften på 10 poäng, och den innehöll SWOT-analysen. haha, oh joy!

När jag var klar med duggan så var det pissssväder ute. Det hade börjat regna, så var sjukt nöjd över att vi skulle göra lite grupparbete innan jag skulle hem. Satt lite längre än tänkt och chillade i ljusgården, men ångesten över att lägenheten ser ut som skit gjorde att jag började min hemresa! Och tro fan att det hade hunnit bli storm ute. Det regnar som fan, och det blåser så mycket att träden håller på att gå av. Mina händer och ben var bortdomnade innan jag ens hade hunnit ut från universitetsområdet :C

Och när jag nästan var hemma såg jag en ful liten Chihuahua som var lös komma gående - med en ful liten utstyrsel - med sin ägare. Man såg redan vid åsynen av den att den att den kämpade lite väl mycket mot blåsten. Sen kom det en sjuuuuk vind som gjorde att till och med jag vinglade till, och den stackars lilla fula hunden blåste iväg! :C Så jävla hemskt! Den skrek till och drogs sedan av vinden över gruset, så jag (som var närmare den än vad ägaren var) skyndade mig att springa fram och ta upp den.

Ägaren kom fram, helt förtvivlad, till mig och började nästan gråta när hon såg hur skakad hunden var. Hon tackade jätte mycket för att jag hade hjälpt till, och jag infliknade typ att hon kanske skulle bära den resten av vägen (duuuuuh), och jag antar att hon gjorde det.

Så nu har jag inte bara för första gången hållt i en liten råtta, utan även tyckt synd om naturens missfoster.

Einstein: en mytoman?

Såg just på Breaking News att man fått ett föremål att färdas i en hastighet som överskrider ljusets. Älskar hur Filip och Fredrik sågar Einstein genom att kalla honom en mytoman, haha (därav rubirken). Visste inte riktigt om jag kunde tro att det var sant, och slog därför på datorn, och det verkar som att det faktiskt stämmer - om det forskarna säger är sant det vill säga. Och om det är sant: vilken revolution! Helt otroligt!

Måste läsas! Klicka här.

Ååh, kan knappt vänta längre!

Kan inte Final Fantasy Versus XIII komma ut snart?! Håller på att dö av längtan. Det verkar såå bra!


Jag fick sjuka goosebumps över hela kroppen.
Till och med på ansiktet!

Blir nog att gå på sektionsfesten också! Yeeey! :D

Lär skina som en sol närmsta veckan!

Jajamän! Och allt tack vare Girl's Day med deras relativt nya låt: You, Don't look elsewhere!

Hade just en hemsk upptäckt!

Skulle skriva in lite saker i kalendern idag och upptäckte att min namnsdag har redan varit. För fem dagar sen! /cry. Fattar inte att jag kunde glömma bort det. Mitt namn fötjänar inte att glömmas bort såhär! Mitt namn borde få presenter och kakor när det är dens (kan man verkligen säga "dens"?) dag!
Skämt åsido; håller fortfarande på att plugga. Det går väl helt okej, men ska nog ut och ta en promenad ikväll så att jag får lite frisk luft och kan rensa ur tankarna lite. Måste bara föra över lite bättre musik innan. Är så sjuukt less på all musik som finns i min mobil för tillfället. Kameran kanske också få följa med ut, såvida det inte hinner bli mörkt.

Fast det var faktiskt min namnsdag den 20e. Tack så mycket till alla som grattade mig! :DD
(dvs ingen, hähä)

Westernridning?

Bara jag som tycker att westernridning verkar hur coolt som helst? Och nu menar jag inte "westernridning" som utövas på ex. Western Farm (där dem skjuter massa luftpistoler och lever rövare), utan som i professionell western. Typ tävlingar i reining, barrel race, pole bending, etc.
Jag är verkligen inte insatt i western: not at all. Men brukar kika runt på youtube där det är filmat från olika tävlingar. Det är verkligen sjukt vilken connection ryttaren och hästen har tillsammans, och de får verkligen det svåra att se enkelt ut. Kan bara tänka mig hur mycket arbete och lydnad som ligger bakom det där (Med tanke på att jag har tränat dressyr för tränare med Ulle tusentals med gånger + att man rider dressyr mer än någonting annat, och tjockisen är fortfarande en tjurskalle).

Nåja, det verkar vara en helt sinnessjukt explosiv sport! Har dock funderat lite på hur länge en sån här häst håller? Det måste ju vara väldigt slitsamt på hästarnas leder, eller? Fast jag antar att westernryttare inte är så dumma att dem nöter slidingstop 7 gånger i veckan, hahah.


Super Junior M!

Snubblade över den här koreanska bandet när jag kikade runt på Youtube. Dem. Är. Sjukt. Bra!! Har lyssnat på lite andra asiatiska "pojkband" (Får man kalla dem så? Känns som att lama band such as Backstreet Boys, etc har smutskastat ordet) och tyckt att de låter lite väl gayiga när dem sjunger. Hahah, aja. Men Super Junior M gör inte det! Dessutom ska dem ju få sjuka creds för koregrafin. Kan bara tänka mig hur många omtagningar det ska vara för att ALLA ska göra rätt och samma sak. Samtidigt.


Nomnom! Svinbra låt! Beatet är ju sjuuuuuukt :D
(Låten börjar på 0:36)

Asiatiskt till middag!



Åååh, så himla gott! Gjorde den här rätten första gången med Paulina och har ätit den hur många gånger som helst. Det bästa med den är väl att jag fortfarande inte är less :D Hade dock ingen röd paprika hemma, men det var svingott ändå!

Det här behöver du för två personer:
(för två personer som äter som hästar typ)

2 Kycklingfiléer
400 ml kokosmjölk
1 gullök
1 röd pepparchili
1 röd paprika
En liten bit färsk ingefära
(Brukar ta en bit som är ungefär lika stor som en tumme)

Sen är det bara att hacka upp grönsakerna och bryna dem i olja/smör/whatever you want. Sen sätter man i kycklingen och steker den tills den är klar, och till sist häller man i kokosmjölken. Är godast att servera med nudlar (hade själv inga hemma, därav riset :c), men ris funkar också!
Och om man inte är så stort fan av starka maträtter så kan man använda en fjärdedels - en halv röd chili. :D

Nu återgår jag till plugget så att jag kan belöna mig med en bra film ikväll!
Någon som har tips på en skräckis? Gärna från Asien (helst koreanska eller japanska). (:

Plugga, plugga, plugga

Jag hatar verkligen att man måste skriva rubriker. Kommer typ aldrig på något att skriva där, så det får bli töntiga/meningslösa rubriker hela tiden :C
Ah, well. Kom precis hem till min enkla boning! Vid åsynen av lägenheten så kom jag på att jag inte städade innan jag for på en mini-trip till Boden. Ehh... Får ta itu med det ikväll, för nu väntas plugg! Yeeeeey! /cry
Fast av det jag har pluggat på nu så tycker jag inte att det är svårt. Alls. Vissa saker som måste nötas in bara. Faktum är väl att det är rätt intressant :D
Kanske kommer en uppdatering senare efter att jag har pluggat!


playtime, it’s done for you

(rubriken makes no sense, jag vet.)

Alltså, oh my god? Som jag skrev tidigare så hade jag en sinnessjuk huvudvärk igår och iprenen hjälpte inte :c Så när jag hade sett klart Hana Yori Dango (sötaste slutet ever, grät typ ihjäl mig) var klockan ca åtta. Och när jag ställde mig upp så kände jag den här äckliga migrän-varningen, you know? Att det trycker som faaaaan i huvudet, så att man måste blunda svinhårt och dra upp axlarna för att få det att sluta. Och så fort man tittar in i något form av ljus, så trycker det bakom ögonen. Sååå, det var bara att gå och lägga sig. Försökte titta på Tv, men gav upp vid nio, somnade väl vid halv tio och vaknade halv åtta <333 Oh joy! Sjukt utvilad, ingen huvudvärk och hela dagen framför mig! Känns helt superB! :D


Ska åka mot Boden idag. Ska fara "hem" till Sävast en sväng och skriva ut sammanfattningen som jag har gjort på Business Strategy och sen plugga stenhårt på den! Så får jag träffa Dacke också! Aawww, har inte sett honom på typ... en månad snart! Känner på mig att han kommer bli helt galen när han ser mig, hahah. Han är så söööt.
Ah, well, ska ta med mig kameran till Boden över dagen, så vi får väl se om det blir några bilder.

Nu måste jag däremot städa (diska :CCC), duscha och fixa mig, så att jag är redo när sötgrisen (Niclas) kommer. :D<3

fail, eeh?

Botar huvudvärken med en ipren och kör ett sista ryck med Business Strategy innan jag ska laga middag! Smart, som jag är känd för att vara, så glömde jag ta ut kycklingen från frysen i morse :c Så det får bli en redig sallad med fetaost istället - gott i och för sig, men lite kött hade väl inte suttit fel...
Uh, blir lite plugg efter middagen också. Sen ska jag se de sista avsnitten av Hana yori Dango (season 2) och gråta lite för att den tar slut. Fick tips av Paulina att den finns på koreanska också! Har fortfarande inte bestämt mig om jag vill se den, dock. Tycker att Jun Matsumoto spelar Domyouji Tsukasa så himla bra, så vill inte förstöra det, hahah.

Åh, vilka i-landsproblem jag har, eh?


hahah, true story <3

Blow your speakers with this ~beep

"I let them hoes know, I run this show. Cuz I’m so bad, bad - but I’m so good, good."
2NE1 - CAN'T NOBODY

Morgonstund har guld i mun!

Mest troligt det första ordspråket jag någonsin lärde mig - och så sant som det var sagt! Hähä. Klev upp halv åtta idag och satte igång med att plugga Business Strategy. Har en föreläsning klockan tio, och efter det ska jag gå hem och plugga ännu mer, woho!
Åh, visst ja! Såklart är det pissväder ute också :c


Yoghurt och en makrillburk till frukost!
Fast det verkar bara vara jag och Hanna på planeten som
äter makrill för att det är gott... Nåja, mer till oss! :D

Och hur söt är inte min duk på en skala?

Ååååh, nöjd cheey!

Fixade just min kamera! Den har typ haft lite smådamp, tydligen. När jag har tagit foton och försökt titta på dem sen, så har det bara stått "kan inte läsas in", typ, eller så. Men nu har jag formaterat om den, raderat allt som fanns på den tidigare och återställt alla inställningar! Och nu fungerar den igen!
Jooooy! Inga fler suck-ass mobil-bilder här inte! :D

Postar den här bara för att den är så jävla sjuk, hahah! åååh

Va... fan?!

Har kikat runt på lite bloggar idag. Vissa människor är ju helt enkelt inte kloka. Uäh. Är ingen som skamlöst kan köra över någon på internet, utan föredrar att göra det i person. Därför tänker jag inte ens börja uttrycka hur arg jag blir på vissa människor. Usch, blä och fyfan på er.

Skulle aldrig behandla dig illa <3
Älskar dig.

"Planking"


haha<3

Chop, chop, little cheap Sheep!

"Chop, chop, little cheap sheep. Or was it a ship? No, shit. It was a bridge!"

Haha, kom och tänka på det här citatet som jag och Hanna kom på i nian när vi gjorde pappersbroar. Det finns ingen logik i det, men det är roligt att säga det, hahaaaah. Oh, the memories! Hur som helst var jag och Niclas ute och gick idag! Så vi tog en promenad till fåren som står vid Björknässkolan! Tror att det är 4H som äger dem? Eeeh, eller? Nåja. Dem var hur söta som helst. Stod på ett avstånd först, men det lilla, vita fåret blev nyfiken och kom fram till oss. Och direkt jag gav den gräs (det fanns grönare gräs utanför hagen, så jag tänkte att den skulle få lite sånt istället :D), så kom hela gänget och skulle ha också, haha. Aw, så himla söta! Niclas höll sig på ett bra avstånd i alla fall!


Sööööööt! :'D Rörde dock på huvudet hela tiden, och min mobil
suger, sååå... fick inga bra bilder :c


Gänget chillar!

Absolutely brilliant!

Sååå... Jag har gått över från animes till japanska draman istället! Har än så länge bara sett två stycken, varav båda är baserad på mangor. Båda två är sjuuuuukt bra! Har både skrattat och gråtit genom scener som är allt från hilarious till ångestframkallande. Finns hur mycket bra som helst!


Hana Kimi!
Slutet är världsklass: har aldrig gråtit så mycket till en film/serie.
Har i och för sig aldrig skrattat så mycket genom en serie heller!


Hana Yori Dango!
BRA, BÄTTRE, BÄST! Gissa vad som hände när jag hade sett klart
alla episoder och upptäckte att det fanns en till säsong?
asdfghjkkjhgfdsa, ungefär!! :DD

"he knows, when it comes down to it, you're gonna do the same for him"



"I don't know what to say really. 3 minutes, to the biggest battle of our proffesional lives. All comes down to today. Either, we heal as a team, or we're going to crumble. Inch by Inch. Play by play. Until we're finished. We're in hell right now, gentlemen; believe me. And, we can stay here and get the shit kicked outa us, or, we can fight our way back, into the light. We can climb outa hell. One inch at a time. 
Now I can't do it for you, im too old. I look around I see these young faces and i think, I mean. You know when you get old in life, things get taken from you. I mean thats, thats part of life, but, you only learn that when you start losing stuff. You find out, lifes a game of inches. Because in either game the margain for error is so small, I mean, one half a step too late or too early, you don't quite make it. One half a second too slow, too fast, you don't quite catch it. The Inches we need are everywhere around us. They're in every break of the game, every minute, every second.
On this team we fight for that inch. On this team we tear ourselves and everyone around us to peices for that inch. We claw with our fingernails for that inch. Because we know, when we add up all those inches, thats gonna make the fucking difference between winning and losing. Between living and dying.
Now I can't make you do it, you gotta look at the guy next to you, look into his eyes. Now i think you're gonna see a guy, who will go that inch with you. You're gonna see a guy that will sacrifice himself for this team because he knows, when it comes down to it, you're gonna do the same for him.
Thats a team gentlemen. 
And either we heal, now, as a team. Or we will die, as individuals. Thats all there is."
Al Pacino - Any given Sunday.

Otroligt minnesvärda ord.

Yosh!

Ska in till Luleå city och se bio med Hanna och Linn nu! På grund av regnet kan jag dock inte ha världens snyggaste outfit som jag hade tänkt. Istället blir det mössa, hoodie och min gamla, fula jacka. Bara för att hålla sig varm :C Skulle väl inte ha brytt mig så mycket egentligen, om det inte vore för att jag hatar att frysa. Och för att jag fryser konstant när jag väl blivit nerkyld. Så! Kläder efter väder. Jag är så mogen, eh?


Yosh! Ut i regnet!
dock lite dräggvarning med luvan :c
nåväl, skorna är fierce.

Oh, oh. Nerd alert!

Okej, kanske inte har varit så kreativ idag som jag hade hoppats på att jag skulle vara... Förutom att ha hjälp till att städa Niclas lägenhet (skurat och diskat bland annat, duktig chey), så har jag i princip bara spelat Dragon Age; origins. Och om jag inte har gjort det, så har jag längtat tillbaka när jag spelade Final fantasy 7. Älskade verkligen det spelet, eftersom att storyn är awesome och Tifa är världens bästa karaktär. Ever. Jag menar det. Spelade henne så mycket att hon var bättre än vad Cloud var, hahahah. :DD Men seriöst. Hon är awesome, titta bara på den här videon:




Har dessutom börjat se om Naruto med Niclas. Från början alltså! Så fina episoder i början med Haku och Zabuza <3

Uuhhh...

Festade igår! Var sinnessjukt kul, men mår såklart inte så bra idag. Niclas är jättesöt och gör supersallad i alla fall! Trots att han härjar lite. Är väldigt trött, så skrattar mest åt hans sjuka humor, hahaha. Aja. En bild från igår:


Har fått rätt långt hår nu! Nöjd chey!
Hanna tog bilden, och fler bilder finns på hennes blogg!

Det var på tiden!

Cobra Starship har länge varit ett av mina favoritband. Ja, sen ungefär 2006 ungefär. Älskade deras album; "Good girls go bad", men har sedan länge lyssnat mig less på låtarna. Så det var på tiden att dem släppte en till låt, och en helt ny skiva för den delen! Och såklart, lika bra som vanligt! (:



Tatueringar

Jag kommer säkert få skit för det här inlägget, men w/e

Jag är väldigt skeptisk mot tatueringar. Tycker det mesta som görs är fult. Faktiskt. Jag tycker också att de flesta som gör flera tatuteringar gör det asymmetriskt = fult. Jag tycker att många 18-åringar som gör feta tatueringar på bröst, armar, (synliga ställen som i princip inte går att dölja utan ytterkläder) inte har tänkt sig för. Med tanke på att övervägande del inte har någon aning om vad de vill göra i livet. Well, lycka till att få ett seriöst kontorsjobb när ni har tatuteringar som slingrar sig upp över halsen. Tycker även att det verkar ha blivit någon form av hetsig trend att tatutera sig - och MYCKET.

Hursom har ju tatueringar sin charm också. Jag känner för tillfället inget behov av en, och om jag någonsin skaffar en så ska den gå att dölja under kläder (typ jeans, byxor, tröjor). "Öööh, varför ska man ha en tatuering om den inte ens syns?" - Ja, skit i det du, om du inte ens kan tänka längre än vad näsan räcker. Mitt krav på en tatutering är även att jag verkligen ska falla för den. Vid första ögonkastet. Och det ska inte vara någon text på den: töntigt. Den ska helst inte ha någon betydelse heller, för att saker och ting förändras hela tiden. Vad som kan ha betytt mycket vid en viss tid kan gnaga en i bakhuvudet tio år senare.


Följande tatutering föll jag verkligen för. Det var en tjej som la upp den på ett häst-forum som jag brukar hänga på. Den här tatuteringen är typ... det sötaste jag har sett i hela mitt liv. Helt perfekt också! Den syns inte, förutom på sommaren, på typ stranden - och då ser den ju ut som en urgullig accessoar! Ingen cheesy text, symmetrisk.


Om jag någonsin skaffar en tatutering kommer det nog bli något liknande.

Equipage

Köpte förresten Equiepage igår! Tycker det är en riktigt bra tidning.
En av de bästa hästtidningarna i alla fall. Fastnade gryyyyymt mycket för ett par ridhandskar som de tog upp i det här numret. Från Kingsland med Swarovskikristaller på. Ååh <33 Ser ut att bli en låååång önskelista till både födelsedagen och julafton!


Läsvärd!

"The sport of kings"


"So next time you say its not a sport, remember this;
its more than just a sport. Its a passion.
Its the sport of kings. The sport of strength."
Helt otrolig tolkning - för det är sant.


Dessutom vill jag att ni ska lägga extra märke till hästen som hoppar
ungefär vid tiden: 1:33 i klippet.
Det är helt otroligt och jag får sjuka goosebumps när jag ser den!
Och andalusierns capriole efter det är ju otroligt mäktig.

RSS 2.0